•  
  •  

Bingospel Online

Bingospel Online

Redbus Bingo – Är en del av det stora spelbolaget 888. Robin Hood Bingo – Är en del av Tarco.

bingosajter på nätet

Läs mer om nya bingosajter (notera att dessa inte alltid är svenska) Lista på sajter med bingoklienter på nätet (flera av dessa saknar svenskspråkig https://hypecouncil.net/ hemsida och /eller bingoklient): AhaBingo – Drivs av svenska spelbolaget AhaWorld. AmigoBingo – Engelskspråkig sajt som funnits sedan 2000 och är licenserad i Panama. Bella Bingo – Bella Bingo är en bingosajt, men det finns också ett speciellt bingospel med detta namn där kläder och accessoarer används i stället för nummer. BestBingo – Sida som även finns översatt på svenska. bet365 Bingo – Det stora spelföretaget som är ledande inom betting erbjuder också bingo.

Nyheter Om Bingo På Nätet

För att kunna erbjuda bättre vinster och fler spelomgångar ingår ofta många sajter i större nätverk. Ett av de större nätverken heter Parabol Games som ägs av Unibet och här ingår bland annat Bingo.se, Carat Bingo och Maria Bingo. Lista på sajter med bingo som av någon anledning inte länge är igång. Dessa tas mest med här för att före detta spelare på en sida ska veta vad som hänt med den. Bingo Chicks – Ett ganska okänd sajt som ej finns på svenska. Lyckobingo – Chatspel som Sänka skepp, Risk och Trivia.

  • Om du använder den kan du prata med andra som också spelar bingo online och det blir alltså både spännande och socialt att spela nätbingo.
  • lika roligt och spännande som att gå till bingohallen, fast du kan sitta i din egen soffa och spela.
  • Om du gillar att spela bingo måste du prova på att spela bingo online!
  • För att hjälpa dig på traven har vi ett avsnitt här nedanför som beskriver några olika varianterna av bingo.
  • De flesta bingorummen har en chattfunktion för sina spelare.

Big Love Bingo – En av de mer tongivande operatörerna som drivs med mjukvara från Cozy Games. BingoHall – Engelskspråkig sajt från 2006 av Winward Hall. För tillfället accepteras inte svenska spelare. BingOn – Bingosajt som inte rekommenderas för tillfället.

Slots Online

Sophies Bingo – Ännu en bingosajt döpt efter ett kvinnligt namn. Tasty Bingo – Är en del av det stora spelbolaget 888. Ted Bingo – Är en del av Tarco. Utopia Bingo – Har en ganska stark position i Sverige. Viking Bingo – Drivs av Jumpman Gaming och med ganska liten variation av spel. Låter kanske svenskt, men ej svenskspråkigt.

William Hill Bingo – Erbjuder fr.o.m. 2019 ej längre bingospel för svenska spelare. Wink Bingo – Är en del av det stora spelbolaget 888. Winner Bingo – En del av Playtechs Virtual Fusion nätverk, använder Flash-mjukvara. Zingo Bingo – En bingosajt som är relativt stor i vissa Europeiska länder. Mjukvaran kommer från Jumpman Gaming.

bingosajter på nätet

Bingo770 – När Poker770 ville ha med bingo på repertoaren blev namnet logiskt Bingo770. Denna bingosajt har fått en del dåligt kritik för de tuffa regler som gäller för uttag. Bingo Boogie – Ett mindre känt märke som använder mjukvara från Betsoft. Bingo Me Happy – Använder mjukvara från Dragonfish. Bingorella – Drivs av Dragonfish-mjukvara. Bingo Street – Är en del av det stora spelbolaget 888. Caesars Bingo – En del av Caesars Interactive Entertainment som står bakom det stora casinot i Las Vegas.

Circus Bingo – Mjukvara från Dragonfish, språk är endast engelska. Dotty Hour – Microgaming-mjukvara och licens från Gambling Commission. Foxy Bingo – Ett annat väletablerat bingomärke med mjukvara från Dragonfish. Guld Bingo – Har funnits sedan 2012 och ägs av ett företag med bas i Costa Rica. Svensk hemsida, fast euro används som valuta.

Mjukvaran som används kommer från Gamesys. Candy Shop Bingo – Ingår i spelföretaget Cassava och riktar sig främst till spelare i England.

Du hittar mycket nöje på denna sajt. PartyBingo – En gång världens största pokersajt PartyPoker ägs av samma företag som senare lanserade PartyBingo. Kontakta Stodlinjen.se för hjälp med spelberoende Efter nya svensk licensen introducerades har antalet svenska bingosajter minskas rejält men för att undvika huvudvärk hjälper vi till!

Ladbrokes Bingo – Den klassiska bookmakern från Storbritannien erbjuder förstås även bingo på nätet numera. Mjukvaran är från Virtue Fusion. Mecca Bingo – Engelsk sajt som var tidigt ute med att erbjuda bingo i mobilen. Mira Bingo – Mjukvara från Cosy Games, endast på engelska. Moon Bingo – Är en del av Tarco. Posh Bingo – Är en del av det stora spelbolaget 888, ej med svenskt språk.