•  
  •  

Prova Bingo

Prova Bingo

Förut kunde man till exempel hitta spelbolag som gav bort mellan 50 kr – 100 kr i gratis bingo pengar till nya spelare. Istället är det vanligt med så kallade insättningsbonusar där spelbolagen bjuder på en bonus i samband med första insättningen till spelkontot. Vissa spelbolag erbjuder då dig att spela bingo gratis online i ett speciellt nybörjarrum den första tiden av medlemskapet eller en viss summa bonuspengar att spela för. En bingo bonus motsvarar ofta en viss procent av summan på din insättning.

Chatt och sidospel när du spelar bingo på Internet Precis som i en riktig spelhall så kan man prata och umgås med andra när man spelar bingo på nätet. Nästan alla bingosajter har en chatt där du kan samtala med andra spelare och personal från spelbolaget.

Fler och fler har dock insett att spel via mobilen är framtiden. Beroende på vilken sajt du gillar att spela på så kan du behöva ladda ner en bingo app till din mobil.

En del spelbolag har något som kallas för tillsammansjackpott i utvalda bingorum. Det betyder att alla spelare i rummet som deltar i spelomgången när jackpotten faller ut får en del av kakan. Vinnaren av jackpotten får förstås merparten av jackpotten, medan de andra spelarna får en mindre summa. Oavsett, så handlar spelet inte om att vinna en miljonjackpot, utan om att ha en spännande stund med underhållning och socialt umgänge. Eftersom en bingorunda kan vara en stund, får du mycket spel för pengarna. Dagens digitalisering har gjort det möjligt att även kunna spela bingo i mobilen.

Multispel Med Progressiva Jackpottar

Ibland anordnar de något lite extra i chatten, till exempel tävlingar och liknande. Just den sociala aspekten av spelet är det som många uppskattar med bingo och denna försvinner alltså inte när man spelar på nätet. Tack vare chatten finns stora möjligheter till umgänge och att följa varandras spel. Chatten blir som ett socialt forum där det går att samtala med vänner samtidigt som man spelar. Det är dock helt frivilligt att delta i chatten. När man spelar bingo på nätet spela bingo online brukar man också få tillgång till något som kallas för sidospel. Detta är casinospel i miniatyr, till exempel spelautomater och bordsspel, som man kan spela medan man väntar på en ny bingorunda.

Vad det kostar att spela är olika från spel till spel och från spelbolag till spelbolag. Det finns sajter som erbjuder brickor från några ören och uppåt. Vanligast är dock att det kostar runt 1 kr – 20 kr per bricka. Vissa sajter har dessutom bra välkomsterbjudanden som gör det möjligt att spela gratis bingo i ett nybörjarrum under en period. Genom att hitta bra kampanjer och erbjudanden hos ett spelbolag där man anser att priset på brickorna är bra kan man få en otroligt bra upplevelse när man spelar bingo. När man spelar bingo online består vinsterna av pengar.

Under spelets gång kan du se vad de olika raderna ger för vinst och det brukar också visas vilka de återstående chanserna till vinst är, allt i takt med att bollarna dras. En annan spelvariant är mönsterbingo och där gäller det att man istället ska pricka in de nummer som ingår i ett visst mönster på spelbrickan för att få bingo. Den som först lyckas fylla sitt mönster vinner.

Så om du gillar att spela via mobilen så kan det vara bra att kolla upp innan vilka av spelbolagen som även erbjuder bra mobil bingo. Det är nämligen inte alla som gör det än.

Hur mycket du kan vinna brukar bestämmas av hur många brickor som sålts i spelet. Ju fler sålda brickor desto större prispott. När man spelar bingo på nätet brukar det också finnas jackpottar att spela om. Kammar du hem en sådan brukar det bli en rejäl vinst även om storleken på jackpottarna kan skifta stort.

bingosajter på nätet

Oftast går det dock utmärkt att spela i webbläsaren utan att ladda ner något. Samtliga spelbolag i vår topplista här ovan erbjuder mobil bingo, till exempel Maria. Bra erbjudanden och kampanjer är en av tjusningarna med att spela online bingo! Bingorummen delar nästan alltid ut en välkomstbonus till nya medlemmar. Hur välkomsterbjudandet ser ut varierar dock från bolag till bolag. De allra mest eftertraktade erbjudandena är när man kan ta del av en gratis bingo bonus. Dessa bonusar är dock väldigt ovanliga och existerar knappt på den svenska marknaden längre på grund av de hårda licensreglerna.

Får Jag Någon Slags Bonus När Jag Skapar Ett Bingokonto Och Gör En Insättning?

I variantbingo gäller endast vågräta och lodräta rader. Ju fler bingorader du får i ett spel, och ju tidigare du får dem, desto mer har du vunnit!

bingosajter på nätet

Summan byggs upp genom att en andel av kostnaden för varje såld bricka sätts av till jackpotten, till exempel 1% av brickpriset vilket blir 0,10 öre om brickan kostar 10 kr. Om det finns en jackpott i spelet brukar du kunna se dess aktuella värde inne i bingon. Hur man vinner jackpotten varierar beror på hur reglerna för jackpotten är utformade. Olika regler kan gälla för olika spel. Generellt sett brukar regeln vara att du måste få bingo inom ett visst antal bollar för att jackpotten ska falla ut.

När man spelar online bingo är det vanligt att det finns jackpottar att spela om. Jackpottarna är oftast progressiva och stiger hela tiden i värde tills någon vinner jackpotten.